15 Aralık 2015 Salı

BLOG'UMUZA HOŞ GELDİNİZ...

Belki birçoğunuzla çoktan tanıştık, çalıştık ve hatta sıkı arkadaş olduk. Belki hikayemizi çoktan öğrendiniz, ürünlerimizi kullandınız… Evet, uzun zamandır farklı dijital platformlarda bir aradaydık, bu kez yeni projemiz “Parti Zımbırtıları Blog” ile karşınızdayız ve sizlere “Blog’umuza Hoş Geldiniz!” demenin heyecanını yaşıyoruz.
Parti Zımbırtıları Nedir, Ne yapar?
Kısaca bahsetmek gerekirse, Parti Zımbırtıları; müşterilerine özel tasarım parti ürünleri, konsept ve temalar yaratan, onlara kendi partilerini yaratma ve gerçekleştirme fırsatı sunan bir Zımbırtı Atölyesi’dir diyebiliriz. Mesleği Marka Yöneticiliği olan Zeynep Ekmen tarafından 2014 yılında kuruldu ve takipçilerinin de beğenisi ile kısa sürede büyüdü.
Parti Zımbırtıları Blog Neden Var?
Bu blogta Zeynep Ekmen’in ve Parti Zımbırtıları Ekibi’nin özel gün kutlamalarına ilişkin deneyimlerini, hazırlık süreçleri ile ilgili ipuçlarını, özel gün hikayelerini paylaştıklarını göreceksiniz. İşin içinde olan bir ekip olarak önereceğimiz çok sayıda tedarikçi ve firmayı tanıyabilecek, ufak röportajlar ile bilgi edinebileceksiniz. Ürünlerimizi kullanarak, kendi partinizi yaratmak adına neler yapabileceğinize dair fikirler bulabileceksiniz. Kopyalanıp yapıştırılmış içeriklerden ziyade gerçek deneyimlerin yazıya döküldüğünü göreceksiniz.
Bahsettiklerimiz ilginizi çektiyse bloğumuza buyurun, bize yazın, yorum bırakın, mail atın hatta arayın… Unutmadan! Bizi takip etmeye ve hangi kanal üzerinden isterseniz ulaşmaya devam edin:
Instagram Hesabımız: @partizimbirtilari
Facebook Hesabımız: facebook.com/partizimbirtilari
Whatsapp Numaramız: 0538 876 72 66

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder